Aros Advice

Søren Krarup har stiftet Aros Advice

Jeg valgte at etableret Aros Advice, da jeg så et behov for at integrere viden om bæredygtigt og energioptimeret byggeri i bygherrerådgivningen. 

Aros Advice sammensætter et team, som leverer værdiskabende bygherrerådgivning og bidrager til en løbende grøn omstilling af energioptimeret og bæredygtigt byggeri.

Vi er bevidste om, at bæredygtighed og værdiskabelse er hinandens forudsætning i et langt perspektiv. I dag er en rigtig ejendom ikke alene et spørgsmål om lokalisering, men i høj grad også om arealeffektivitet, diversitet i funktionsmuligheder og lave driftsomkostninger.
Byggeri skal kunne meget og have en lang levetid, og det er vores oplevelse, at bæredygtighed har ændret sig fra at være ideologisk og værdibaseret, til at være et synligt behov som efterstræbes at blive indfriet af branchens toneangivende aktører. Vi ser konturerne af en fremstormende megatrend.

Det er i de tidlige faser af beslutningerne og programmeringen af anlæg og byggeri at det afgøres, om et projekt skal være bæredygtigt i miljø- og energimæssige sammenhænge. At engagere en kompetent bygherrerådgivning kan være med til at sikre, at målsætningerne fastholdes og dokumenteres i et projektforløb, hvor mange interesser mellem disponeringer, design af løsninger og tekniske fag skal følges ad. Et stærkt afsæt i en solid analyse og programmering med de traditionelle fagligheder med kravspecificering til mål og dokumentation af de bæredygtige målsætninger kan sikre, at byggeri i en grøn omstilling står stærkere og har reel mere værdi, lave driftsomkostninger og optimal komfort og signalværdi.

Vores medarbejdere

Søren BjergAros_26731 ny SH

Søren Krarup Hansen

Direktør / bygherrerådgiver
Mail: skh@arosadvice.dk
Mobil: 2121 5353

Britt BjergAros_26808 SH

Brit Høstrup Boye

Team- og projektleder
Mail: bhb@arosadvice.dk
Mobil: 2497 7417

Henrik BjergAros_26855 SH

Henrik Pennerup

Projektleder / bygherrerådgiver / tilsyn
Mail: hep@arosadvice.dk
Mobil: 6169 8658

Close Menu